Επίσκεψη Χάρη Χαρίση στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα!
Στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε την Δευτέρα ο άσος της Σίβασπορ και πρώην ποδοσφαιριστής των Ηπειρωτών, Χάρης Χαρίσης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, Ναπολέων Τσακανέλη, με αφορμή και το ρεπό που έχουν δώσει οι ομάδες λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.
Ο Χαρίσης, που -όχι απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά πέρυσι κατέθεσε στην ΑΜΚΕ κι ένα πολύ μεγάλο ποσό για να βοηθήσει οικονομικά- είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκινάνε στο πρωτάθλημα, σε μία πολύ κρίσιμη χρονιά για το μέλλον.
Κατά τα λοιπά, η χθεσινή προπόνηση είχε αποκατάσταση μετά το τελευταίο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΣ με τη Σιάτιστα, με βασική απουσία αυτή του Σιατραβάνη που θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν η ενόχληση στον προσαγωγό είναι κάτι ανησυχητικό.
Ο Μπαλλάς που είχε πρήξιμο στον αστράγαλο αναμένεται να προλάβει το ματς με την Αναγέννηση Άρτας, το ίδιο και ο Κολιοφούκας που είχε ένα χτύπημα στον αγκώνα. Από Τετάρτη θα φανεί αν ο Τσιάμης θα έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Το ατομικό του συνεχίζει ο Φερεντίνος και τέλος δεν προπονήθηκε την Δευτέρα ο Μπότσαρης.
Σήμερα (22/9) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας θα ξεκινήσει την Τετάρτη το μεσημέρι, με τον Χρήστο Ράπτη να καταστρώνει τα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.
Ο κόουτς του ΠΑΣ είχε δει και τον αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών της Άρτας με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, οπότε έχει μία αρκετά πρόσφατη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του και τι πρέπει να προσέξει, ώστε μετά το πρώτο 90λεπτο της χρονιά να φύγει η ομάδα του από το γήπεδο με τους πρώτους 3 βαθμούς της νίκης.
Το άρθρο Επίσκεψη Χάρη Χαρίση στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.