Logo

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο ΠΑΟΚ του μάγου Ντέλια προσπαθεί να παίξει άμεσα, γρήγορα και κάθετα – Αρχοντικός ο Καμαρά, μπαλαδόρος ο Γιάγκουσιτς

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό που μετράει είναι  το αποτέλεσμα. Μην περιμένετε πολλά πράγματα από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που ξεκινούν και με καινούργιους προπονητές.

Κι ασφαλώς είναι θετικό ότι και οι δύο νίκησαν. Ανεξάρτητα αξίας του αντιπάλου οι  δύο νίκες είναι καλοδεχούμενες. Και για τις ομάδες και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που κυνηγά την 10η θέση στην ΟΥΕΦΑ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγαλύτερο διπλό λόγω Ντιναμό Κιέβου. Δεν είναι αυτή που ήταν, όμως ως όνομα πάντα έχει ένα ειδικό βάρος.

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ διέφερε από αυτόν του Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο  ο Δικέφαλος κυκλοφορούσε συνεχώς τη μπάλα, έπαιζε παράλληλο ποδόσφαιρο και πολλές φορές κούραζε.

Με τον Λίσι είδαμε έναν ΠΑΟΚ να παίζει άμεσα, γρήγορα και κάθετα. Οι Θεσσαλονικείς αιφνιδιάστηκαν, ισοφάρισαν άμεσα και μετά πήραν τα ηνία του αγώνα.

Πριν το 2-3 είχαν ευκαιρία για το 2-4 και στο τέλος ήταν τυχεροί που δεν ισοφαρίστηκαν. Στο χέρι τους είναι η πρόκριση.

Ο Ντέλιας ήταν από άλλον πλανήτη, ενώ μεγάλο ματς έκανε και ο Ζαφείρης. Από τους καινούργιους ο Σανταμαρία σκόραρε και είχε τρεξίματα, ο Χατζηδιάκος σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε, ενώ ο Αλι χτύπησε γρήγορα. Θετικός ήταν ο Γκόμες ως αριστερός μπακ.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει με 4-1 και 5-1. Ήταν μεγάλη η διαφορά του με την Πάκσι. Πολύ πιο ποιοτικός. Κάποια στιγμή, όμως, γύρισε χωρίς λόγο και έβαλε τους Ούγγρους μέσα στο παιχνίδι. Φυσιολογική η κούραση, αλλά θα μπορούσε να το αποφύγει όπως έκανε στη συνέχεια.

Ο Νίστρουπ θέλει να παίξει όσο γίνεται πιο γρήγορα και η ομάδα του να βρίσκει χώρους. Ο Καμαρά είναι αρχοντικός στο κέντρο και με ένα 8άρι επιπέδου ο Παναθηναϊκός θα είναι ικανός για σπουδαία πράγματα.

Εξαιρετικός είναι και ο μπαλαδόρος Γιάγκουσιτς, αρκεί να είναι ομαδικός και να μην κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας. Θετικός και ο Αντίνο.

Ο Ντε Φράι θα βάλει μια τάξη στην άμυνα με τον συμπατριώτη του Φαν Ντρόνγκελεν η, τον Κάτρη. Χθες ο Τουμπά εκτέθηκε από έναν 40άρη παλαιστή. Έλεος.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το Τριφύλλι ξεκίνησε με νίκη που θα  το βοηθήσει και ψυχολογικά. Η πρόκριση είναι δική του και χρόνο με τον χρόνο θα πατάει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter