Logo

Ανοίγει η αυλαία σε Premier League και Ligue 1 (ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Παρασκευής (21/08) δεν είναι άλλο από την έναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, αυτό της Premier League.

Η πρωταθλήτρια Άρσεναλ φιλοξενεί στην έδρα της τη νεοφώτιστη Κόβεντρι, σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από μία εμφατική νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 στον τελικό του Community Shield, όπου και πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, μοιράζοντας δύο ασίστ και αναμένεται να πάρει θέση βασικού και στο ματς με την Κόβεντρι.

Το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ τερμάτισε πρώτο στην περσινή Championship, έχει δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά που έχει δώσει και μπαίνει με αισιοδοξία στη νέα σεζόν.

Πρεμιέρα έχουμε και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται το Στρασβούργο. Οι Μασσαλοί δεν μπόρεσαν να βγουν στο Champions League και φέτος στοχεύουν ψηλότερα.

Γι’ αυτό έδωσαν τα «κλειδιά» στον Μπρούνο Ζενεσιό που αποχώρησε μετά από μία διετία από τη Λιλ και γέμισε τα ταμεία της με τις πωλήσεις των Γκρίνγουντ και Μεδίνα.

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε και το Στρασβούργο, με τον Γκάρι Ο’Νιλ να βγάζει την ομάδα όγδοη, και τον Ούγκο Ολιβέιρα να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.

Η αποχώρηση μεσούσης της σεζόν του Λίαμ Ροσενιόρ στοίχισε στην ομάδα το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο μεταγραφικό παζάρι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter