Σοκ στη Μονακό πριν το Game 3 με τον Ολυμπιακό
Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση έρχεται η Μονακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Άλφα Ντιάλο, που αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στη διοργάνωση, τέθηκε εκτός μάχης όχι μόνο για το Game 3, όσο και για το (πιθανό) υπόλοιπο της σειράς λόγω τραυματισμού.
«Θα είναι εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, δεν ξέρω για πόσο καιρό», δήλωσε το μέλος του τεχνικού τιμ, Σεργκέι Γκλάντιρ, μετά τη νίκη της Μονακό επί της Στρασμπούρ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ούτε σε πιθανό τέταρτο ή πέμπτο ματς στη σειρά, αποδυναμώνοντας κι άλλο τους Μονεγάσκους.
Ο Γκλάντιρ έδωσε επίσης μια ενημέρωση για τον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος αποχώρησε από το Game 2 με εξάρθρωση δακτύλου, λέγοντας ότι η ομάδα περιμένει ακόμη περαιτέρω αξιολόγηση ενόψει του αγώνα της Τρίτης. «Όσο για τον Ντάνιελ Τάις, περιμένουμε μια ακόμη γνώμη για να δούμε αν μπορεί να είναι σε θέση να παίξει την Τρίτη», είπε.
Σύμφωνα με τον προπονητή, ο Νίκολα Μίροτιτς θα παραμείνει επίσης εκτός λόγω τραυματισμού. «Ο Μίροτιτς θα είναι επίσης εκτός για αρκετές εβδομάδες. Ο Μπεγκάριν θα επιστρέψει μαζί μας την Τρίτη στη EuroLeague», πρόσθεσε.
Η Μονακό αυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό με 0-2 στη σειρά αγώνων, με τον κρίσιμο τρίτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 20:45.










